Ce poți să vezi pe site-ul nostru, VeziAcum.Online?

Tocmai ce am terminat de adăugat serialele online subtitrate în română din lista prezentată în articolul precedent, iar acum ne-am gândit să facem o listă rapidă cu toate producțiile pe care le puteți viziona online gratis la noi pe site.

Pe lângă această listă, vom nota ori de câte ori avem ocazia, material nou pe care am dori să-l publicăm în viitorul apropiat, așadar vom face puțin research astfel încât să satisfacem cât mai multe preferințe pentru toți românii.

Tot ceea ce publicăm aici pe site, este fie cu audio în limba română, fie cu subtitrare în limba română! Așteptăm așadar și cerințele dumneavoastră, fie că este vorba de un serial turcesc sau indian, de o telenovelă românească sau străină cu traducere în română sau de un film vechi pe care dorești să-l revezi. Lasă-ne un comentariu oriunde pe site și se va adăuga.

Emisini Online – Disponibile

Seriale Românești – Disponibile

Seriale Turcești – Disponibile

Seriale Online – Disponibile

Lista de mai sus este actualizată destul de des, uneori de mai multe ori într-o singură zi. Asta pentru că adăugăm constant producții noi bune de vizionat în limba română.

Dorim să adăugăm următoarele 4 seriale indiene online cu subtitrare în română, cu episoade noi în fiecare săptămână:

1. Destine Rătăcite 2
2. Dragostea Găsește O Cale
3. Iubirea Învinge
4. Rețeta Fericirii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *