Luther: Apus de Soare (2023) Film Online Subtitrat

Vezi mai jos fără costuri, noul film Luther 2023 Apus de Soare online subtitrat în limba română, integral în cea mai bună calitate HD pe site-ul nostru de divertisment – VeziAcum.Online, cele mai bune filme online gratis cu subtitrare în română.

Luther: The Fallen Sun (2023) Subtitrat

Sinopsis: În filmul Luther 2023, o continuare epică sub formă de lungmetraj a serialului premiat, un îngrozitor criminal în serie terorizează Londra în timp ce genialul detectiv John Luther (Idris Elba), acum căzut în dizgrație, se află în spatele gratiilor. Urmărit de eșecul încercării de a-l prinde pe psihopatul cibernetic care îl tot provoaca, Luther decide să evadeze din închisoare pentru a-și încheia misiunea cu orice preț. Filmul îi mai are în distribuție pe Cynthia Erivo, Andy Serkis și Dermot Crowley care revine în rolul lui Martin Schenk.

Genul filmului este Crimă, Dramă, Mister și Thriller. Lansat pe 24 Februarie 2023 și cu o notă de peste șapte pe IMDb. Urmăriți astăzi filmul Luther: Apus de Soare online gratis subtitrat în limba română fără întrerupere la cea mai bună calitate video.

One thought on “Luther: Apus de Soare (2023) Film Online Subtitrat

  1. Nici nu a apucat bine Netflix sa anunte ca a iesit filmul si deja e si aici.

    Filmul pare promitator. Multumim!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *